april april din dumma sill

ska luras med min fästman  imorgon, och skrika april april, han kommer att tycka att jag är helt störd i huvudet.

i lördag blev det en massa massa alkohol. Chris ramlade ner för soffan så mamma kom in helt förstörd och undrade vad som stod på. På morgonen vaknade vi med huvudvärk... tog med oss snacksen upp till tv:n och titta på Blå Lagunen, eller vad den nu hette. Första gången jag sett den men det var helt ok. Mycket naket, och de gillar vi !!

Är så glad.. Alex gör allt för att få komma till Sverige tidigare. jag hoppas hoppas hoppas att vi hittar nån lösning. Är ju jobb som är kruxet, lär ju ha en inkomst? Jag håller tummarna. Saknar dig!

nu sitter Elsa och sjunger "i was made for loving you baby" hahahaha och jag ska göra någonting annat. i

Imorgon blir det jobb.

Puss MÄRTA

Helg, återigen!

I torsdag åkte jag hem ifrån Hammarby och sov hos mina kära föräldrar. För på fredagen skulle jag åka och jobba. Vilket var hur skönt som helst. Känna att man gör lite nytta i samhället. Men innan stack till jobbet så hälsade jag på Johanna och Jolene och Chrille såklart! Hade jätte roligt med en massa kaffe och bus! Hon är så söt denna lilla plutt! Tack Johanna, det var trevligt! Gör jag gärna om så snart som möjligt! Efter arbetet tog jag bussen in till Sandviken där min lilla Marielle kom och mötte upp mig. Gick sedan hem till henne och öppnade godis och chips påsen och förberedde oss förr en mysigt film kväll. Men de vart Lets Dance istället. Gråter lite gör jag, men men.. vad gör man inte för vänner!? hah! Upp med tuppen och åkte hem .

Jag och pappa drog ner på Coop och handlade en massa gott gott för att Chris kommer ikväll. Har köpt San Fransisco och Margerita blandning. Wiho! Ska även äta grillspett med potatisgratäng och gorgonzola fyllda paprikor. Kan de bli godare? Nä! Det ska jag laga till allihopa här. Sen blir de av att bli lite full !!

Jag fick se ett filmklipp igår som var så fruktansvärt hemskt. Blev helt knäckt utav det. Efter jag såg detta så vet jag verkligen vad jag vill jobba med när jag blir stor! Att hjälpa barn!
Jag länkar till den här. !!Varning för känsliga tittare!!:

http://www.youtube.com/watch?v=pkSN65cJKOE

Jag tänker på dig!

Lördag kväll

Hejsan!
Veckonytt: Inga kommentarer!
Har passat barn och sovit.
Igår satt vi oss ner efter bastun och spelade Risk. Vi var sex pers.. vilket betyder att man får starta med 7 länder. Och jag fick såklart uppdraget.. "ta över 18 länder med minst 2 arméer i varje land". Började bra men slutade med att jag blev utrotad av de rosa arméerna. Jag som trodde att dom stod för peace, love and understanding. Men nej då! Jag doga ja!
Blev rätt sent... 1.30 tror jag att klockan visa när jag slog en pling till min kära fästman på andra sidan Atlanten.
Sa god natt till kudden och mig själv och slocknade som om jag hade varit med i ett världskrig.

Vaknade upp till ett ståhej. Systers familj hade sovit hos mamma o pappa... så fullt vid frukostbordet. Sen kom Jonas och hela hans familj och vela ha frukost också. Så jag hinka i mig te, tackade för mig och slocknade på sängen. Vaknade vid 13 och fick panik. SKULLE JU PA KALAS !!!!! ÄR JU TJEJ, DÅ ÄR KL 20 ALLDELES FÖR TIDIGT!!
Så jag börja göra mig i ordning... tänkte: Men Märta, 7 timmar? Du gör ju i ordning dig på 10 min i vanliga fall.. de enda som är annorlunda nu är att du ska dutta på lite ögonskugga. - Så nu sitter jag här ett tag och tänkte dricka lite kaffe. Men för tillfället äter jag cashew nötter. Jättegott!

Både Chris o Kim fyller idag.. så happy birthday boys! Hoppas ni får en utmärkt dag.. Chris o jag ska nog bli rätt så rund om fötterna!

 

Blir så varm i kroppen av den här sången!
http://www.youtube.com/watch?v=eYSbUOoq4Vg - Amazing song! Just love Nina!

Superförkyld

Ja.. nu har jag helgen ledig och har åkt till mina föräldrar på rehab. Är så jävla förkyld.
Händelserik vecka. Lill skruttan Astrid ramlade och slog hål i pannan på en pall i hallen så det vart till att åka amslams in till Gävle. Var där hela dagen och en bit in på kvällen, sen fick vi åka hem. Usch, hemskt när sånt där händer! Men stumpilumpan mår bra nu och struttar omkring med ett stort plåster i huvve.

Igår var det bastukväll med Så ska det låta. Oj vad gammal jag låter. Och ikväll blir det grönsaker med dipp framför melodifestivalen. JAJA. jag vet. Get a life.. Lär ju bara kika. Hemska låtar som tävlar i år. Sverige blir bara sämre o sämre. Tacka vet jag när Abba poppa och lilla fjunis Carola. Var annat de!



Ja.. den 3:e mars blev William 6 månader. Vad tiden går fort. Ändå så gör det fortfarande lika ont. Kan inte förstå att det har hänt. Skulle till och kolla på foton på han men jag kände att jag inte orkar. Har inte kraften att bygga upp mig efteråt. Det är som att gå tillbaka till september. Och jag orkar inte göra det än. Känner mig jättedum när jag skjuter allt åt sidan men hur ska jag göra då? Jag lär helt enkelt ta det i den farten som passar mig. Om det tar flera år, så får det göra det. Skuldkänslor finns där i vilket som. Jag blir lätt kluven. När , hur , om , kanske? Tankarna gör mig förvirrad.
Lille William, du ska veta att jag alltid tänker på dig. Jag vet att du vet! Jag kan känna att du finns omkring mig. Vissa dagar känner jag lukten av dig. Då fylls hela min kropp av värme och jag får ett leende på läpparna! Jag saknar dig!



Visst ser de ut som Alex taffsar Madde på bröna!? haha! Jävlaaa karlslok!

Over and out!

Naken i min säng!

Kommer ni ihåg den låten? Fan vad jag tyckte den var bra. Fnissa varje gång köönsordet skulle komma. hihi!
Idag lyssnar man ju på mer seriösa låtar. Som Lars Winterdäck och grabbarna.  Eller så inte!
Har faktiskt hittat ett band härifrån Sverige, Haparanda tror jag. Som heter Raubtier. Länkar till dom:
http://www.youtube.com/watch?v=Zvqw6d_KS8Q
Låter som ett svenskt Rammstein. Grymt!

Ja, igår fikade jag med Marielle. Åkte in med syster och hon släppte av mig och Astrid på Deli´s. Åt en jättegod grekisk pastasallad och en massa salt på förstår. Avslutade med en kaka och kaffe, trots bantning! Aja Baja!
Gick sedan in på B-Young och köpte mig ett par jeans som man ska använda som tights. Kan bli rätt snyggt!

Det blir lite dåligt med bilder i min blogg nu med tanke på att jag bor hos syrran tills bebben kommer, vilket blir runt den 1o:e april. Så ni får nöja er med lite meningslös text.

Snart fyller Chris år också. Vad ska man köpa åt en man som redan har allting. Nåt hittar jag alltid på.
Jag är ju så fruktansvärt full av fantasi menar jag.

Marielle åker återigen till Dublin, på fredag! Då dom firar St Patricks day hela nästa vecka. Är så jävla avundsjuk. Vela följa med jag också men pengarna räcker inte till. Lär ju ha dom till Kanada. Dessutom är jag rätt trött på att flyga.
Jo, när Alex kom så hade han köpt en Ed Hardy parfym åt mig. Luktar underbart! Drog med karln på Ålandsbåten och käka Smorgasbord som de heter där. Otur som han har så blev han matförgiftad av köttbullarna. KÖTTBULLARNA? har ni hört nå dyligt. Matförgiftad av köttbullar. Haha! Så alla folk.. när ni guppar på Ekerölinjen, ät inte köttbullarna.
haha säg köttbulle, de låter rätt roligt:)

Näää. Sitter med laptop i knäp. Börjar bli rätt hett.

Vi hörs mer sen alla goa o glada!

Hälsningar
Flaaaaaaamman!

En ny vecka.

ja.. nu sitter jag hos syster. ska hjälpa henne lite under sista månaden. hon är ju gravid.....igen!
Alex har varit här i 16 dagar. var jättehårt att säga hejdå.
men jag åker till kanada snart igen. sen i sommar kommer han och hälsar på.

men nu struntar jag i det här.

hej

RSS 2.0