Back to Lindsay.

Ja vi akte till Alex foraldrar den 24e for att fira jul. Fick skjuts ner av Martin, han var valdig sjysst!
Pa kvallen sa satt vi alla och pratade och hade jattetrevligt. Hans mor o far ar fran England sa man forstod dom battre an alla kanadensare. Somnade relativt tidigt och vaknade runt kl 9 da vi fick julstrumpor och en massa klappar. Hehe, Vivian som Alex mamma heter, hade kopt body chocolate till mig. Provades pa kvallen och , jummy !! Pa eftermiddagen sa at vi kalkon, kanongoooottt! Alex bror var ocksa dar, Nick. En kopia av alex men 2 ar aldre. Hehe!  Jo, pa formiddagen sa tog jag och Alex en fin promenad nere vid vattnet och stannade till pa Starbucks och drack en god julkaffe.
Nar kvallen kom sa gick vi vidare till nagra bekanta och festa loss lite dar ocksa. Vi trottnade ratt snabbt och gick tillbaka till huset dar vi bada jacuzzi.

Min jul har varit perfekt!! Saknade dock min familj lite. Men nasta ar firar vi jul i Sverige. har vi bestamt. Maste lara Alex lite svenska bara sa han kan kommunicera med min kara mor.
Vi har inte riktigt bestamt oss for vem som ska aka nasta gang. Det blir iallafall i april. Men en sak ar bestamd och de ar att Alex kommer i sommar. Spenderar heeeeeeela sommaren mig. Cant wait !!

DAvid, Alex pappa skjutsade hem oss imorse. Dum som jag var.... kopte en kaffe pa donken.. somnade med den i handen.. vaknade av att det blev valdigt varmt pa benet. I MIN VITA FINA JACKA!! Typiskt mig.

Nu ligger min skonheter i sangen. Helt utslagna.. vilar upp sig for ikvall ska vi ga pa bio.

Ha det sa bra alla. For det har jag.

Good Bye!

Frieri

Ja, nar klockan var 20.15 sa satt sig Alex ner pa kna och friade till mig. Och jag sa "YES!!!"
Helt otroligt. Men nu ska vi mysa. har inte tid. ringen ar skitfin!!!!!!!!! Stor diamant. Hehehe!

Hejda!

Tva ringar

Ja. Vad har hant?

I lordags var vi och spelade biljard. At nagonting konstigt som hette Proteen. Tror de stavas sa. Men sa javla ackligt iallafall.
Sen efter biljarden var klar da gick vi till Mr Sub och tog en european coffe. Mums! Kaffet ar sa himla svagt har.. precis som te. Men de dar var helt ok faktiskt. Nar vi var klar dar sa sa vi hej da till Ace och gick hem och mos! Ooo, vad jag hatar att dom inte har svenska bokstaverna har. later som en javla fag nar jag skriver.

I sondags so var Alex och Ace ute o shoppade nanting till mig. Och jag likasa till min Sweetheart. Kopte en dyr javla klocka. Kan liksom skriva de har jag, eftersom han inte forstar nanting iaf. Haha han forsoker lasa min blogg... men ar lite svart att fatta. Sen kom dom till lagenheten och Ace satt och chatta med Lina  i typ en evighet.. luktar lite karlek dar. mmmmm!
Nar han antligen var klar dar sa gadda han mig pa skinkan. Tanker inte lagga upp bild. Men kan beratta va det e. Det har nanting med Alex att gora. Sa... nu far ni inte veta mera.

Alex kunde inte ens vanta med min julklapp, sa han beratta va det var.. eller typ halvt.. jag lista ut resten. Tva ringar... julafton. Hajjar ni? haha! Blir helt stum och ler hela tiden nar jag tanker pa det. Antligen har jag fatt min karl som jag varit kar i i 4 javla ar. Antligen!! fattar ni hur skont det kanns!!?

Ikvall jobbar han. Jag tankte ga och sola men puckot tog med sig nycklarna till jobbet. Har kopt lite sexy underwears sa jag tankte overraska han nar han kommer hem. Har nanting med skola att gora!! hoppas han gillart!

Hejda. Och jag saknar er alla!

Ja , Lina, jag ska uppdatera!

December 19. 3:44 PM.
Alex gick precis till jobbet. Men han skulle ga och handla nanting forst och det var valdigt mystiskt. Hmm?
Igar var Ace har igen. Fortsatte pa Alex tribal. Han har en over hela ryggen. SEXIGT!
Sen pa lordag ska han gadda mig. Tror jag han sa. Dom snacka sa ini helvete snabbt har.

Snostorm ar det. Haha, svenska stormar, ta er i arslet.
Kezzie haller pa att gora mig galen. Allting biter hon pa. Fick mig en rejal harklippning igar. Tack hundjavel!

Haha jag har lart Alex att sjunga Runke Ball med Eddie, och det later sa fruktansvart roligt. Hahah, jag dooor!!
Usch, borjar bli final countdown nu. Vill inte. Men anda saknar jag min familj och vanner sa jag spricker. Men kommer att vara helt knackt nar jag maste lamna honom. Men han har lovat att inte mer an 3 manader far de ga, da blir han sjuk i huvudet. Sa antagligen far jag se honom snart igen!!

Imorgon kommer Martin upp fran Port Credit, da ska vi spela biljard. Ace ocksa skulle vara med tror jag.

Aja, nu ska jag sminka mig. Sa jag ar fin tills karln kommer hem!

Misfits - Angelfuck

Tatueringar

Hej Hopp!

Idag har vi varit och handlat en massa gottgott. Gick in pa Alex restaurang och hejjade ocksa. Alla var nyfiken pa att traffa mig sa jag fick val ga in och saga hej da!

Nu kom Ace och ska tatuera en tribal pa Alex rygg. Sen ska han tatuera oss tva igen nasta vecka. Hoho, fan vad skoj!

Forsokta lira poker nu medans han gaddar sig men det verkar inte funka. Typiskt!!
Jaja, nu ska jag vara DJ at dom.

Hejda!

Monday night

Ja, det ar val redan tisdag hos er. Men har ar det mandag iallafall. Alex ar och jobbar sa jag passar pa att sitta lite vid datorn och prata med mina kara vanner. Tanker inte skriva na roligt idag.  Men MARIELLE NORDAHL! Kan du skicka ett mejl till mig.

Fick svar fran Hogskolan och jag maste svara innan 30 dec. men vet inte riktigt hur jag ska gora. Kan du hjalpa mig,. SKicka mejl! \


Igar sa tittade vi pa Romper Stomper och Green Street Hooligans. Skitbra filmer! Vi bada gillar dom skarpt. Bra dar! Sa nu nar Alex kommer hem sa har jag tankat hem Football Factory och Rob Zombies Halloween. Hoppas dom ar bra! Den 20 e skulle nan polare fran Alex komma och halsa pa. Sen sa aker vi med han tillbaka till Toronto och firar jul med karlns foraldrar. Har ju redan traffat hans pappa men nu blir de heeela familjen. Och jag som absolut inte gillar det.
Lag och pratade igar innan vi somna och nasta gang blir det Mr Kingsland som kommer till Sverige. Tror vi sa sa. Eller om de var jag som skulle komma en gang till. Kommer inte ihag, men same shit iaf. Har laddat ner finmusik till Alex sa nu diggar han Ultima Thule och Landser. Haha javla kanadick! Neee nu ska jag busa med Kezzie!

Hoppas ni har det bra dar hemma. Har ar det skitkallt! Frysar lapparna av mig. Tur att dom blir varmda! hahahaa!

Bye!
tjing!

Lordag

Idag ar det lordag. Igar fredag. Igar sa gick vi ut pa restaurang och sen skulle vi pa bio. Men bestamde oss for att mysa hemma istallet framfor en film. Nar vi skulle sova sa blev det varldens liv pa Kezzie (hunden) och hon skrek anda fram tills kl 3 da vi tog upp henne i sangen. Da blev det tyst.

kl 12.15 vaknade vi och drack lite kaffe. Sen tog vi taxi till en djuraffar dar Alex kopte lite moss till sina ormar. Ganska creepy att se nar dom ska ata faktiskt. Hemskt!! Iallafall, dar i affaren sa sag jag en san dar som ar med i Madagaskar "i like to move it move it"-djur. Fy tusan sa sot!

Sen hyrde vi lite filmer och kopte godis. Shit vad konstigt det ar nar man ska kopa losgodis har. Man lar satta en lapp med nr pa varenda smak man handlar. Ganska komplicerat och onodigt.
Sa nu sitter man har med Kezzie i kna och vantar pa att han ska komma hem fran jobbet. Da ska vi ata pizza!!

Hoppas ni alla har en bra Lucia hemma. Har fattar dom inte ens vad jag menar. "Girls and boys with white dresses and candles and strutar on the head" haha !! Aja, nuts, jo tack! men som tur ar sa kanner han mig val... sa jag far vara en liten retard.


Happy fucking Lucia! Greetings from the Swede in Canada, Lindsay!

ps. Lina!!! nu ar det gjort ialllafall, och  det var amazing!! hahahaha!!

Nu ar jag i Kanada

Resan var valdigt lang. Fick mellanlanda i Frankfurt dar man sprang som en dare for att hitta nasta plan till Toronto. Nar jag val var framme i Toronto, sa fastnade jag i tullen. Dar fick man sta som nagon javla terrorist. Efter typ 2 timmar sa fick jag komma ut till Kara lilla Alex. Dar stod han med varldens finaste blombukett. Sa underbart gulligt. Jetlagen slog in, dom ar ju 6 timmar tillbaks. Blev nagot trott. Men lyckades halla mig vaken ett tag iallafall. Vaknade klockan 5 pa morgonen och har varit vaken sedan dess. Runt kl 9 gick vi ut i Lindsay och tog en frukost.

Nu sitter vi och vantar pa en hundvalp som vi ska kopa! jiiiiiha! Allt ar sa himla fint har. Och myycket sno och myycket kallt!

Skriver mer sen. Imorgon jobbar alex till klockan fyra och da skriver jag nog lite till.


Hejda!!

Kanada!

Nu åker jag till Kanada. Hinner inte skriva nu. Men jag skriver blogg när jag är där.


Hejdå!

RSS 2.0