En bubbla vid lungan

Ja, idag har jag varit på Hälsocentralen igen. Med tanke på att dom enbart tittat på min rygg... när jag sagt att jag har haft ont i bröstet.. så sa jag åt dom att kanske klämma lite på de onda stället. Dom gjorde det och hittade då en bubbla under huden vid lungan. Jag kan till och med känna den själv. Trycker på den och den förvinner och jag kan själv flytta runt den. Hur äckligt låter inte det? Hon skulle iallafall återkomma imorgon eftersom hon var tvungen att ringa till en massa läkare och fråga hur hon skulle gå tillväga. Det problem jag har var väldigt obekant. Nu vet man det!

Min systeryster ringde till förlossningen kl 9 imorse. Hon hade såna värkar så hon trodde det var på G. Jonny kom hem ifrån jobbet och vi åkte till Storvik där jag + flickorna släpptes av.  Aina skulle ner till barnmorskan först och titta hur mycket  hon var öppen. 4 cm ... så de vart ingen bebbe nu men dom sover hos oss utifall någonting skulle hända.

Precis sådär känner jag mig nu! haha!

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hjälp, bubbla under lungan! De lät inte så där kanonmysigt :/ Hoppas dom hittar på nått bra så den försvinner! Miss you! ALOT! Pussar

2009-04-08 @ 20:25:17
URL: http://johannaheinola.blogg.se/
Postat av: Frida

Roligt bloggnamn du har! Jag hade en sandödla (gosedjur) när jag var mindre som hette Flamengo. Jag trodde det hette flamengo då och inte flamingo.

2009-04-08 @ 21:59:33
URL: http://hjartatsmening.blogg.se/
Postat av: Anonym

Taaack ! :D♥ Lust att följa mig via bloglovin? :)

KRAM PÅ DIG MED!

2009-04-08 @ 22:29:32
URL: http://photografi.blogg.se/
Postat av: anna

gulligt bloggnamn ;)

Lust att följa varandra via bloglovin? ;D

2009-04-09 @ 00:03:17
URL: http://annaaah.webblogg.se/
Postat av: Frida

Hur menar du? :S

2009-04-09 @ 19:04:37
URL: http://hjartatsmening.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0