Är lite dålig

Ja, bloggen har inte varit i top trim på ett tag. Vad har jag gjort för någonting? Nee, inget speciellt tror jag.
Alexander kommer imorgon. kl 11.20 hämtar jag och Stina upp honom vid Arlanda.

Nu ska jag göra fint i husvagnen. Ska nämligen sova där :)



lördagkväll, vilken härlig kväll!

Tro´t eller ej. Jag har varit på Loppis i nästan 2 timmar idag. Åkte från jobbet direkt till systeryster igår och tittade på hockey. Jag sa åt Alex att vinner Kanada då blir de inge ligg över hela sommaren. Mmm, jag vet, jag är inte den smartaste. FAN! Så idag blir det att åka till Lusthuset i Gävle och köpa en dildo med alla dess funktioner och gärna ett ansikte får den ha också. Nä då, jag ska dra mig till Gävle för att umgås Chris. Och som alltid, vet man aldrig vad vi hittar på. Tydligen har han tankat hem lite skräckfilmer. Jag som älskar sånt:) Mys mys! På måndag får Alex passet, cant wait !! Oh vad jag saknar dig!!


Hejhopp kalkonsnopp!

Sjuksköterska eller präst?

När fan ska jag bli frisk?  Nu har jag varit sjuk konstant, sen Alex åkte, vilket var den 5:e Mars. Är inte de lite rätt lång tid nu? Jag, Marre och Madde skulle åka in och fika idag på Aldos. Allting kändes skitbra förns bara någon timme innan. Då blev jag sådär paniksjuk och fick en huvudvärk som heter Duga. Det är inte första gången det händer. Jag är så JÄVLA trött jämt, förkylningen suger ur all kraft i mig. Jag har ju hållt på och tränat mycket innan jag vart sjuk men kan inte göra de nu heller. Folk säger "Jamen rör på dig!" Hur jävla enkelt är det då? Skulle hjälpa mamma att städa igår, vilket resulterade i att jag fick skrubba dusch o bastu. Efter bara någon minut så var jag helt slut. Blev helt yr i huvudet och var tvungen att sätta mig ned. Seriöst, nåt är ju fel!

Hmm, ja, kommer inte riktigt ihåg när, men Chris o jag stack på en fest i Sandviken där Tina var. Skitroligt men Gud vilka bravader. Blev som vanligt ruggigt packad och däcka så fort jag kom innanför dörren, Chris också? :)
Sen blev det kalas den sista april uppe i stugan med släkten. Det var roligt men alla skulle lägga sig så tidigt så halv två åkte jag ner till huset och grogga tills jag somna. Fredag, tänker jag inte skriva om, utifall denna person fortfarande vill vara anonym. So i rest my case until its safe, men jag hade de underbart, och NEJ det är ingen älskare!
 Lördag, Marre med familj bjöd på grillat. Skitgott !! Tack Marre, de var underbart. Sen köpte vi godis och tittade på Benjamin Button, vilken seg film. Handlar om att Brad Pitt föds gammal och dör ung. Sen kan ni ju räkna ut själv , vad som händer där emellan. Filmen var jättetråkig enda fram tills Brad blev runt 25. Då blev det ögongodis, mums mums :)
Slappade igen på söndagen med mamma o pappa, tittade på Changeling. Den var jättebra! Angelina Jolie spelar ensamstående mamma som en dag jobbar över och kommer hem till ett tomt hus med inget barn. Utredning börjar och efter 5 månader får hon tillbaka sin son, som egentligen inte är hennes, utan polisen "tutar" i henne att hon är för tillfället är psykiskt ostabil och att ungen är hennes. Jättebra iallafall! 

Nu ska jag knapra i mig lite vitaminer. Försöka bli människa. Jag har funderat... eftersom dom vägrar att göra någonting åt min bubbla under bröstet. Kan det vara så, att bubblan verkligen är någonting ont, så min kropp lägger all sin energi och kraft på att hålla på med bubblan,istället för min förkylning?

Jag är jätte tacksam för tips. För nu är jag trött på detta!

Sen har jag ju glömt att berätta världens största nyhet också . Kan inte förstå hur jag kan ha missat det. Jag ska bli Gudmor till kära Doris. Ska bli så kul, men antar att de kommer att kosta en hel del. För vi gör väl på det traditionella viset, eller hur Aina? :)

"Vi ska ligga på vår strand och prata minnen med kaffe, choklad och cigaretter. Som den gamla goa tiden.... kommer du ihåg?"

Tänkvärda ord från barn...


I Sverige har vi nästan inga slavar längre. De få som finns är lärare.
Anton, 6 år

Jag är bästis med en invandrare, men jag tror inte att han vet att
han är invandrare. Jag har i alla fall inte sagt något.
Samuel, 7  år

På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han
vinkar till människorna och tycker det är roligt att få se  sig omkring.
Lissi, 6 år

Mamma säger att jag är svartsjuk på Simon, men det är inte sant.
Det är bara helt vanligt hat.
Ingrid, 8 år

Skillnaden på könsorganen blir mindre och mindre på grund av
jämställdhetslagen.
Merete, 9  år

Jag tycker att sagor är fina, för då sitter mamma still  en liten stund.
Line Marie, 8 år

Min mamma säger att jag går henne på nerverna fast jag står
alldeles stilla.
Sigurd, 6  år

Min pappa vill att vi ska gå med i EU. Det vill inte min mamma. Men
det blir alltid som min pappa vill.
Christina, 7  år

Min mamma bara jobbar och jobbar för att tjäna pengar till mat,
ändå är jag nästan aldrig hungrig.
Matilda, 6  år

Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor.
Henrik, 8 år

Det är väldigt många som vill avliva hela kungahuset.
Marie, 8 år

På många sätt liknar politiker vanliga människor. Det är för att
man inte ska genomskåda dem.
Hilde, 10 år

Förr i tiden visste inte mannen var barnen var eller var de kom från.
På fars dag firar man att han har förstått det.
Nina, 7 år

I USA måste du betala för att bli sjuk.
Markus, 8 år

Det är utslitna, magra människor som röstar på socialdemokraterna.
Peder, 7 år


Make it..

Feeling unknown
And you're all alone
Flesh and bone
By the telephone
Lift up the receiver
I'll make you a believer

Take second best
Put me to the test
Things on your chest
We need to confess
I will deliver
You know I'm a forgiver

RSS 2.0