Nu var det lördag igen.

Igår åkte jag till Chris i Gävle som har brutit benet. Tycker så synd om dig! Iaf, han bjöd på vin, ost, kex, chips o godis. Gott så ini helvete! Tittade på Grudge 3 (urkass) och Bolt. Den var däremot jättebra! Älskar såna där animerade filmer.. eller vad dom nu kallas för nåt. Sen kom vi på att vi inte bara nöjde oss med vinet.. och delade på en flaska Rom. Full vart vi... så kl 3 på natten börja vi snapsa nån Honungs vodka från Mallorca eller va de nu var. Haha. Somnade som en a-lagare och vaknad kl 8 av att jag var ini helvete törstig.
Eftersom det är alla hjärtans dag så fick jag en supergullig björn med gitarr.. han har även ett Pass. Hur sött är inte det?
Alex present får jag på måndag. WIHO! Ah just ja, han kommer ju då. Jag och syrran åker och hämtar upp han i Västerås. Cant wait! :)

 this is my baby. hot hot!!

Haha, ja just ja. Måste ju städa när han kommer hit. Och vet ni vad... jag började till och med att tvätta mina mattor. Herregud. Vad nojjig jag är. Men ren som fan blev dom iallafall.
Nu ska jag hem och tvätta kläder.. sen slänga mig in i kärringgrillen så jag ser ut som folk.

Hej!


Halsfluss?

Ja, det går ju sånt har jag hört. Bannemej om jag får det. Känner hur det värker i halsen, kan liksom inte svälja riktigt.
Så därför tackade jag nej till alla festerbjudanden idag och stannar hemma hos mimmi o pippi och spelar Risk. Brukar för de mesta få Deutschland Deutschland så jag kör väl rollspelet Hitler von Storvik ! Oj, får man ens skriva Hitler här? Nu kanske jag blir stämplad som främlingsfientlig. Haha! Jävla fjant! Iaf, om jag ska leka lite Adolf så får jag varken dricka brännevin eller käka fläsk. Med tanke på att han var nykterist och vegetarian. Mmm.. nu har ni lärt er något nytt va?

Igår så åkte jag hem till Stina, eller vi åkte först till nå poppohästar som skrämde skiten ur mig så fort dom rörde sig. En sån där stor jävla bjässe nosa på mig. Skulle inte ni bli skiträdd. Ett bett och hela skallen är ju fasiken borta. Syrrans son på 1 år var modigare än mig. Men han fick en morot iaf!! sådeså. Sen bar det av upp till Skogsgläntan där alla bastade. Blev så jävla slut. Gick hem, korkade upp en pava och tittade på lite tv. När jag precis skulle till å somna så ringde Alex. Vart ett samtal på över 2 timmar och jag kan tänka mig att 3 blir jävligt glad när jag sen ska betala min räkning.

Nu börjar det närma sig. Den 16 kommer kanadicken och det ska bli så himla roligt. Har längtat såå ini helvete!
Joline, lär ju snacka med dig med tanke på att morsan din har ett minne som en guldfisk. GLÖM inte att ni ska bjuda på middag.Tack för mig.

Jobbgaranti och Avstamp för ungdomar?

Idag var min första dag på Arbetsförmedlingen. Blev kallad till något informationsmöte om hur man skaffar ett jobb.
Jag vill inte låta pessimistisk men vad sjutton är det för trams egentligen? Man sitter och lyssnar på två tanter som berättar hur jag ska skaffa mig ett jobb. Ja, det låter bra.. inte sant? Men händer det någonting då? Det är frågan.
Iaf, satt mig på mötet, hörde en massa regler om a-kassa och olika namn för bidrag om man inte stämplade. Många utav ungdomarna som var där var under 20 år, vilket innebär att dom praktiskt taget inte har rätt till någonting som AMS erbjuder. Om jag skulle vilja sätta mig på en yrkesutbildning, ja då måste jag fylla 25 år. Vill jag starta eget, JA då måste jag också vara över 25 år, för att få någon hjälp i överhuvudtaget. Började kännas rätt meningslöst att vara där.
Jag söker jobb, vill arbeta, absolut, ingen tvekan! MEN! Mitt problem är: Jag har sommarjobb redan, åker och jobbar i England i slutet på sommaren. Vem vill anställa mig i några månader bara. Om jag nu skulle få detta jobb jag söker, förhoppningsvis inkluderar det sommarjobb också. När jag sen ska till England, ja då måste jag säga upp mig. Vilket innebär en massa massa krångel med A-kassan. = Jag får ingen ersättning den tiden jag är arbetslös. Och enligt Arbetsförmedlingen måste jag söka jobb nu, alla jobb tydligen. Spelar ingen roll vart i landet det ligger. Så, jag kanske blir inneboende hos någon söt liten Samer, äter knäckemackor med messmör och käkar torkat renkött till middag. Låter inte dumt. Men vad ska jag jobba med då? Hacka is? Bryta istappar ur pensionärers näsor? Byta "dubbdäck" på rullstolar? Eller köra ut pizzor med spark?
Deprimerande är det iaf. Nog pratat om jobb.

Marielle kom igår, sov över hos mig. Fick lite godis. Jippi! Har ju börjat med min svält-diet nu. Magen har redan försvunnit. Nu är det resten kvar. Har ju gått ner allt från graviditeten+lite till men mer ska bort. Just nu så hjälper jag mamma att klä sig snyggt. Hon ska bli avtackad för sandvikens kommun.

Ha!

Det var ett bra tag sedan nu man uppdaterade här inne. Tycker att det börjar bli lite tråkigt.
En flyttfågel kan man säga att jag är. Nu ska jag flytta igen. Hem till mor o far, för i September flyttar jag och min Alex till ENGLAND, LIVERPOOL! Ska bli en huligan hade jag tänkt. Näe, men han har alla sina släktingar där och dom tänkte skaffa oss ett varsitt jobb. För här hemma verkar de inte gå!? Så... hoppas på det bästa! Är inte riktigt bestämt än... men känner jag mig själv och han... så blir det nog så!

Om två veckor så kommer min fästman till kära Svedala och hälsar på i 2 ½ vecka. Ska bli så himla skönt. Har krypit lite på väggarna om man säger så, förstår ni vad jag menar? hehe! Tänk er själva!! Får damma av musen nu och trimma vaderna lite, så kanske man parar kanada gåsen med den nyckelhålsmärkta hönan!

Ja just ja. Familjen Adams var på semester uppe i Fjällen förra veckan. 7 dagar med Bergströmare och några halvingar.... det blir jobbigt efter ett tag! Tur att de fanns öl å gin! Mycket snö var det.. kallt.. lite till snö..solen sken..bakfull...två 1-åringar som nyss lärt sig springa och prata...bakfull...ganska trött... aj, ont i huvudet...sova på soffan.. tittar upp.. NEJ SUG INTE PÅ MOBILEN, AJAJ!! -Grin! SUG INTE PÅ MIN SNUSDOSA, AJAJ! -Grin! Till slut så kunna dom inte ens titta på mig för då börja de grina. Men jag är iaf världens coolaste moster.  Så, pillutta dig!
Stort tack till syrran m. familj som tog de svåra beslutet om att dra med oss. Tack!

Chris har brytit benet. Jag tycker synd om min vän. Är nästan som så att jag skulle kunna tänka mig att byta ben med han. Thats what friends are for! Peace man! hahaha!

Marre är en liten bajsknöp.

Lina är en större bajsknöp.

Johanna har världens sötaste bajsknöp:)

             
                                
                                                      

RSS 2.0