Liverpool, Ormskirk, Storvik, Hofors.... sist Sandviken.

Hej! Ja, denna blogg har ju inte varit uppdaterad på bra länge. Men tänkte att jag skulle börja skriva igen då jag kommer att flytta till utlandet om 3 veckor och mina vänner vill veta vad fan jag håller på med.

Denna sommar har jag bara jobbat. Alex kom till mig i mitten på maj och vi bodde i syrrans mysiga husvagn i skogen. Riktiga trailertrash men avstod burkmaten. Hade 5 m in till mamma o pappa. Han åkte till Ormskirk (20 min från Liverpool) efter Astrid och Doris dop. Han letade lägenhet och jobb, fick napp på båda ganska så snabbt. Vi fick eller han fick tag på en lya mitt i centrala Liverpool, möblerad med tvättmaskin t.o.m. Jag klagar inte :)

Efter mitt slit på jobbet fick jag en vecka ledigt och tog Ryanair över till England och besökte fotbollsstaden.... Hade hur trevligt som helst dock bröt ju Alex benet så jag gick från ett jobb till ett annat. Men vi hade det mysigt ändå !

Nu sitter jag och laddar upp för ett nattskigt och det som tar hårdast är att direkt efter jag slutat imorgon ska jag till tandbög jäveln och borra. Blä ! Ska fortsätta den proceduren nästa vecka men då belönar jag mig med en gaddning precis efteråt.

Imorgon blir det tjejkväll hos Marres nya kille och på lördag kräftskiva i Årsunda. Kul kul :)

  

RSS 2.0