ÄNTLIGEN!!!!!!

NU HAR JAG BLIVIT MOSTER TILL EN LITEN DORIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varit till graven och påskpyntat.

Hejsan! Hmm vart ska jag börja?

I fredags åkte jag, Aina och kusinen Astrid och köpte påskblommor till Williams grav. Det blev jättefint. Det har varit en gubbe som  vandaliserat på Ovansjö kyrka, tagit alla blommor. Som tur var så hade han lite mänsklighet kvar i kroppen och lämnade Williams saker .
Just vid såna här tillfällen känns det mer jobbigt. Jag får inte göra i ordning påskägg, klä ut han till "påskkärring" och göra saker man vill göra med småttingar. När jag får såna perioder, kan komma bara i nån timme, då tar jag på mig skorna och går ut på promenad. Det brukar släppa då....

....så när jag gick ut på promenad då tog jag med mig en Algot.
Det var så fruktansvärt vackert ute så jag lär lägga ut lite bilder på våran fantastiska promenad.Både jag och Algot var dyngsura när vi kom hem. Svetten hade bara runnit. Det har ju blitt så jädrans hett ute. Vad är det som har hänt? Men med Sveriges otur, så kommer väl snön snart igen. Jag skulle inte bli förvånad.


Påskafton


  

Snaps, öl och sill. Finemang. Sen blev det kortspel mot kvällskvisten.


...och idag bio med Chris. Så har min helg varit!

Nu taackar jag för mig och lägger ut min egna lilla fjortisbild. Taget av fotografen : Märta
                                                                                                          

En bubbla vid lungan

Ja, idag har jag varit på Hälsocentralen igen. Med tanke på att dom enbart tittat på min rygg... när jag sagt att jag har haft ont i bröstet.. så sa jag åt dom att kanske klämma lite på de onda stället. Dom gjorde det och hittade då en bubbla under huden vid lungan. Jag kan till och med känna den själv. Trycker på den och den förvinner och jag kan själv flytta runt den. Hur äckligt låter inte det? Hon skulle iallafall återkomma imorgon eftersom hon var tvungen att ringa till en massa läkare och fråga hur hon skulle gå tillväga. Det problem jag har var väldigt obekant. Nu vet man det!

Min systeryster ringde till förlossningen kl 9 imorse. Hon hade såna värkar så hon trodde det var på G. Jonny kom hem ifrån jobbet och vi åkte till Storvik där jag + flickorna släpptes av.  Aina skulle ner till barnmorskan först och titta hur mycket  hon var öppen. 4 cm ... så de vart ingen bebbe nu men dom sover hos oss utifall någonting skulle hända.

Precis sådär känner jag mig nu! haha!

Trevlig kväll!

Ryggknådning på HC

morrn morrn. Uppe med tuppen som vanligt. Inge sovmorgon här inte. Ska äta lite frukost.. smörgåsrån med ost och lite yoghurt. de e mums mums jätte jätte  gott! Sedan bär det av till hälsocentralen, tydligen har jag nå fel i ryggen som gör att jag inte kan andas. En låsning i bröstryggen, vet inte om jag redan skrivit det i något annat inlägg. Iallafall så gör de jätteont under bröstet vid revbenen, känns som att någonting ligger i vägen och jag har svårt att andas på nätterna. Och enligt den svenska sjukvården (som för övrigt man aldrig skulle kunna lita på) har jag en låsning bak i ryggen. Jag lär väl ta mitt icke sunda förnuft till fånga och göra nåt åt saken. Även fast jag vet att på kollen dom klämde i typ 1 min och sen kunde konstatera vad jag hade för fel, trots att jag fått behandlings för det förut. Men men, säger dom de, så är de väl så... och får jag efter ett tag veta att  det var cancer.. ja då skyller väl min läkare på att hon hade psykiska problem och allt är som bortblåst... För att så är Sverige.

Deklarationen ska jag göra idag. På pappret står det att jag ska få tillbaka 3000 kr men jag har tydligen sålt 600 st aktier (telelogic) så jag måste deklarera själv på nå K4 eller vad de nu hette. Så därför blir det upp till Mamma o Pappa och leta efter papper.

Men nu är te klar (champagne smak) underbart gott. Köpt på Gottbutiken i Sandviken, rekommenderas!
Så ha en bra dag allesammans, så hörs vi senare!

Kramar, Märta


En molnig morgon

Good Morning everybody! Efter frukosten tänkte jag ta barnvagnen med mig ut på en långpromenad. Men vädret hindrar mig. Jag är verkligen en väder människa. Är det soligt ute så är jag superglad och har en massa energi. När det duggar och är molnigt blir jag på hemskt humör och latast i kommun. Konstigt hur man fungerar egentligen. Har hört flera stycken som är precis som jag. Så, istället för min promenad så satt jag mig i massagestolen och efteråt blir det lite sit-ups. Är lite rostig i magen så jag gör bara 100 st om dagen. Sen blir jag helt slut! Haha, jaa visst ska man få en förhandsvisning på ålderdomen allt. Men lyckligtvist så trivs jag litegrann. (hade även grymma påsar under ögonen med tanke på en gravid snarkande syster sov bredvid mig inatt)


Nu tackar jag för mig. Blir förhoppningsvis kaffe om ett tag och jobb 14.30. Kanon!
 Sayonara Sushi!

Dum testet

Dumhets-testet( +) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( +) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( +) du har gått in i en glasdörr
( +) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( +) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( +) du har sprungit in i ett träd - räknas skidor? :)
(   ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( +) du testade precis om du klarade det
( +) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( +) ditt hår är/har varit blont
( +) folk har kallat dig långsam
(   ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( +) du har nån gång somnat på en lektion
( +) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(   ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(   ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( +) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( +) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( +) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
( +) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( +) du råkar göra sönder väldigt många saker
( +) du har trillat av stolen då den stått helt still - Ja, men inte i nyktert tillstånd
( +) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 19

Ingen nyhet dock ! I am Dum Dum! Ha en bra kväll allesammans

Love, Märta


Sockerdricka

Nisse gillar solen!!

Jag har sockerdricka i foten. Och ont i ryggen och ont överallt!
Igår flyttade vi heeeeeeeela jävla dagen.. och likaså i fredags. Fan vad jag hitta en massa jävla skit när jag flytta! En silver snusdosa och fickplunta.. haha vart kommer dom ifrån? Nåt som jag har missat! Ut på tradera och pantbanken med skiten. Ger väl nån slant iallafall! Idag ska jag sortera mina miljoner kläder. Nån som vill ha nåt? Har så äckligt med kläder. Nån kanske väl åka på loppis med mig? Hihi!
I veckan lär jag förnya mitt pass. Hualigen! Känner mig som en fjolla när jag sitter i en sån där  maskin och måste flasha högra örat. Men måste göras. Visar sig att de blir mycket utlandet här framöver. Och de gillar vi! 
Nu är det inte långt kvar. Alex kommer nästa månad förhoppningsvis om allt går som det ska. Vi gör allt vi kan för att det ska gå så fort som möjligt. Trodde att jag skulle klara av distansen men visade sig att de var svårare än vad jag trodde. 
Nu struntar jag i detta. Fan vad blogg är trökigt.
Hejdå!
 
        
 


 

Jag saknar dig min lilla plutt

                                        

2:a April

haha men du, hade jag många besökare då? Markus drog in rekord många besökare och såklart fatta ni väl att de var super seriöst. Eftersom jag  alltid är allvarlig och drar nästan aldrig på smile banden. ne då.
ha ha ha , jätteroligt skämt Märta, du försökte iaf. Så april april din dumma sill, jag kan lura dig vart du vill .. you motherfuckers! fan... vill aldrig ha april igen.

Var in på min facebook alldeles nyss och jag hade fått en inbjudan av Barack Obama om att jag är hans fjärde kusin! What??????????????????????? Hur fan har det gått till??

Träffade Markus Schenkenberg på Coop

Haha, ja helt otroligt. Där stod han vid frukten och tallade på passions frukter. Markus Schenkenberg i Storvik, på Coop?  Tittade lite snabbt och tyckte jag kände igen han, så man hejade helt vanligt och han heja tillbaks. Gick och undrade vem de egentligen var för han såg så bekant ut. När jag sedan stod vid kassan och skulle betala min yoghurt och snus så kom jag på vem det var!
VA FAN!!!!!! skrek jag ut på Coop och sprang tillbaka och sa till han "jamen va fan, det är ju du, du som är så jävla snygg, har du lust att gå på dejt?" hahaha. "Jaaamen självklart sa han!" och blinkade lite åt mig. Haha, så jag fick hans nr och skulle höra av mig! Helt sjukt :) Var bara tvungen att skriva det. Nu ska jag åka och jobba.
Tjillevippen!
                                          

RSS 2.0