Yes!

Hmm, fredags var jag på Heartbreak med Marre, Fredrik och en massa karlar från Söderhamn! Det var kul. Aspackad blev jag. Så fort jag klev in på HB så blev jag bjuden på jäger redbull av en karl jag aldrig sett... Sen så vart shotsen betalda också..600 spänn till mig o Marre av någon, tackar !!

Lördagen så kom Marre till mig och Elsa sov kvar där. Vi kikade på Barbie Öprinsessan, jätte intressan... verkligen! ;)
Sen kolla vi på sex and the city och Elsa tyckte det var vääääldigt spännande, och bruden är 5 år. Ska börjas i tid.

För övrigt så har jag solat, fikat med mina underbara vänner.. stackars dom som inte har nå kompisar.. känner ju såna också.. usch hemskt! Sen så shoppat i Valbo och imorgon tatuerar jag mig. Ska göra en örn på skinkan. Fucking great!
Om jag inte hinner skriva , så åker jag och nattar i Stockholm på fredag (konsert, Disturbed) och sen skoltjej på lördag!

Var till graven idag, vilken fin sten det blev gubben. Saknar dig! Var till barnmorskan idag och fick alla papper. Sorgligt! :(
Jag älskar dig!


Kram banan!

Dublin

Ja, här händer det grejer. Igår var vi  i Kilafors på spökjakt. Berättar mer om det sen för Marre har tråkigt. Sitter bredvid mig och suckar.
Vi har iallafall bestämt oss för att åka till Dublin den 7:e November, firar min födelsedag där, perfekt!!!!
Men innan ska jag på Disturbed i Stockholm med Chris och blir en utgång i Stockholms nattliv. Sover på vandrarhem där. Sen dagen efter så ringer dom i klockorna för William i kyrkan, dit ska jag. Tända ljus på graven osv. Efter det ska jag klä ut mig till skolflicka och gå på Halloween fest hos Johanna. Very nice. Undra vad Marre ska vara!? Min rektor kanske, hihi!  Näe, nu får denna blogg vara slut, de är skitråkigt ändå. Rök, pök och krök. Biljard imorgon och krogen på lördag. Blir skitbra det. Sen har jag fått mina tröjor också, very happy!

Hejdå!

Det gör så ont

I helgen vart de partajj. Först modevisning med vin och en massa äcklig anklever. Men annars var det roligt. Sen bar det av till Heartbreak där man vart lite full. Fint fint ! Söndagen låg man som en överkörd räkpung och försökte iallafall bli människa igen. Mot kvällskvisten ringde Suomi och vela käka pizza.. så man tröck en sån också. Awesome! Imorse när jag vaknade fick jag kaffe på sängen, de tackar jag för. Daaaarling!

Sitter uppe på Gläntan nu och mår inte så väldigt bra. Jag tänker på dig hela tiden men mår så dåligt när jag försöker stänga mina känslor ute. Smärtan gör så ont att jag ej orkar med. Vela åka och hälsa på dig idag men mitt hjärta klarar det inte. Den första tiden var hemsk, fruktansvärd men nu är det mycket värre. Verkligheten har hunnit ikapp mig och jag vill inte acceptera vad som har hänt. Jag sover med din filt om nätterna och jag pussar dina nallar godnatt. Jag bär ditt hjärta runt halsen och dina avtryck på min kropp, men ändå känner jag  mig så tom. Du finns runt om mig hela tiden, varför kan jag inte vara nöjd? Jag vill bara känna dig, se dig. Om jag bara fick höra dig! Du är min ängel, den vackraste ängel, i himlen och på jorden. Jag är mamma till världens vackraste , jag önskar bara att du skulle fått stanna kvar. Har foton på dig men vågar ej titta. Mina minnen är så starka fortfarande att de ej behövs. Känns som att jag skulle plåga mig själv om jag tittar. Du ska veta att jag älskar dig och saknar dig. En mamma har du för alltid och jag har en son, William.
 
Nu och för alltid ska vi vara tillsammans, ett starkt band som blir kortare och kortare tills den dagen då vi kommer att ses. Vi ska göra allting en mamma och en son skulle ha gjort, på en annan plats. En plats där elakheter, bekymmer och krig inte finns. I paradiset ska vi leva och vara lyckliga, jag ska ta hand om dig sen min Ängel men tillsvidare så får du ta hand om mamma!

William Bergström 2008-09-03

Roomies

Aa tjena!

Igår var jag, Kim, Lars och Lina till Sandviken och handlade en massa onödigt. Köpte en retro adidas tröja och Dior mascara så bankomatkortet nästan brann upp! Sen åkte vi hem till mig och drack kaffe och tittade på Mirrors. Fy så snuskig den va. Hemskt, alltid rädd att nån liten japan ska kika i spegeln när jag borstar tänderna. Efter the Ring så är det knappt så att jag ens kan käka sushi, skrämmande kids de där. Kim passade på att äta ur mina Cheerios också. Fyyy dig!

Sen så vaknade jag imorse av att solstrålen Marre ringde, hon satt på bussen till Storvik och skulle hälsa på mig. Mötte upp henne vid halv ett hon handla en grillad kyckling och jag en dosa snus. Så de ska va ! Sen tjattra vi på hemma hos mig och hon stack hem vid halv fem. Únder tiden åkte Lina hem till hallonet och packade sina grejer, hon ska nämligen bli min sambo! :)

Kul att bo granne med Lasse, då kanske vi kan styra upp nån fest eller 100 ? Abso fuckin lutly!

Nu sitter jag på gläntan och väntar på att systeryster ska äta klart, vi ska sola!
Frågan är om mystiske lille Kim ska komma, fattar inte va han tjatar om. Du är knäpp!!!! Men ack så söt! hihi!

Imon fashion show. FUCKING AWESOME!! (ursäkta, har tittat för mycket på Benchwarmers, UNDERBAR FILM!!!)

Nu tänker jag sluta skriva, era nyfikna jävlar, att ni ens orkar. Hej !
  

Making Believe

Igår lekte jag med Marre. Fikade, shoppade och hälsade på hennes mor och lilla Klara. Vilken gounge! Sen bar det av till mötet vilket var jätte intressant, nästa vecka ska vi äta Italiensk Buffé, lyxigt! 

Sen tokringde Lina och vela komma upp till lägenheten men jag prata spöken med Chris ja, han hade varit på nå ghost place i Bollnäs, vilka tokiga spöken, kastar stenar och glas. Aja Baja! Älskar att prata om spöken och se dem på film, men skulle jag träffa på ett själv, då är jag fan inte så kaxig längre !! Usch får tom knottrig kukhud av att tänka på det. 
Vi kikade iaf på Sex and the City återigen, jag och Lina. Haha skoj!

Idag vakta jag Astrid en sväng och hämtade Mick Jagger Jr på dagis. Vilken kopia dom är, Elsa och han! Drack kaffe med systeryster och Lina sen stack dom båda två? WHYYY!? WHY DID YOU LEAVE ME!?!? Haha, nee jag kuta upp till Mimmi o Pippi men här var de ingen hemma heller. Känner mig som den enda jordnöten på ett allergiparty!
KL 19 svensk tid kommer Heinola och Christian och visar lilla Joline, sötnöt ! Sen har ju Kim L lovat att komma flera kvällar i rad nu.. men nu har jag börjat hata dig. Så att du vet liksom! :)

I helgen ska jag på modevisning för Filippa K med Marre de var vinbjudning etc. Hur skoj som helst!!   Halvnakna karlar och en fylla, skulle sitta fint. Men icke nicke jag får ju inte dricka! Men ett glas iaf. So fuck you too!

Ja just ja, lär ju berätta att jag är kär också! hehe!

Nej nu blir det back to prom.


see ya fuckers!
                                        


Killar knullar man, bärs är kärlek!

 Fan, ska vara nykterist i 1 vecka nu, så jag antar att ni förstår utnyttjandet av mitt andra alternativ. Haha äh,, musen är torr som ett fågelfrö, och så får de förbli fram tills nästa fylla :)

Idag har jag varit barnvakt åt två små skitungar, Elsa och Astrid. Tog en promenad och sedan bar det av till Mormor o Morfar. Sen drog jag med mig Lina till lägenheten och vi gjorde typ ingenting. Följde med till Sandbacka och solade lite. Lär få lite brunstänk på cellulit låren. Har tänkt så fruktansvärt mycket den sista tiden så hårfärgen har helt plötsligt blivit kritvit. Därför börja jag ytterligare och tänka lite och kom fram till de oerhört smarta, jag ska färga håret mörkbrunt. Låter inte det bra? Var ju mörk förra året och me like! Sen blir man ju automatiskt liiite smartare. Inte sant?

Imorgon blir det Sandviken ett tag, kommer dock inte ihåg vad jag ska göra? Men säkert nånting viktigt eftersom jag kommer ihåg att jag ska dit. På kvällen är det iaf politik möte, då ska jag regera statsminister och tro att jag är nånting.

Nu blir det annat att göra.


William, mamma saknar dig!

Adios!

Mycket har hänt

Har varit gravid, vilket alla vet om. Den 1:a september slutade mitt hjärta att slå när jag fick veta att mitt barns hjärta gjort likaså. Trodde på något stadie att de fanns en Gud där uppe men skippat min tro och tror på mig själv , familj o vänner. Dom är inte lika elak som denne Jävel. Planering av begravning, gravsten o annons blev det istället för att mysa, byta blöja och långa promenader med barnvagn. Jävla orättvist det är. Fan!

I 3 helger har man varit ute o roat sig, känns konstigt att ha skoj men vad 17 ska man göra då? Hos Lirkus förra helgen

Flyttat in i lägenheten, fått en massa trevligt besök, de tackar jag för !
Gaddat mig igen har jag gjort, snart en till  ! Dyker upp bild(er) sen.

Egentligen förstår jag inte varför jag har en blogg, kanske är en innegrej? Med tanke på att jag är så jävla modemedveten! Mohaha! 
Neeee......
Lina skulle egentligen kommit till mig nu men jag hade så mycket för mig så jag avbokade våran dejt.. visade sig att jag inte hade så mycket för sig.. så nu dejtar jag Robin istället.
Sorry Puman, vill inte väcka dig om du skulle sova. Innebandyn tar ju död på dig. . Men vi ses imon.

Hoppas Anders o Rikard kommer snart igen så jag får träffa lilla Rottisen! Sååå söt! Jävla gobit! 15 veckors köttklump med nånting som jag tror kallas för tassar, han vet ju liksom inte riktigt själv va det är, så ruska inte på huvudet åt bara mig!!

/Flamman


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0