Måndag igen!


Ja, nu var det måndag igen. Knäppte en liten fjortisbild i helgen. De jag glömde var att använda photoshop som alla de andra gör men jag är rätt snygg ändå. haha !
Skulle egentligen tvätta men jag skyller på snön. Åkte en sväng till Sandviken istället.. haha what !? Satt mig på Deli och tog en grekisk sallad, är tacksam över ensamheten när man väl får den. Skönt!
Träffade en väldigt trevlig tant på bussen som berättade hela hennes life story. Och jag min, den blev faktiskt väldigt lång. 21 år och har en hel biografi klar. Miljoner, tackar!!
När jag väl var där inne så passa jag på att gå in på Guldfynd och titta ut min ringstorlek. Crazy :)
Ja som ni alla har sett, så är det liksom snöoväder ute och flygen var iallafall inställda idag, hoppas på annat på fredag.
Nu kl 15.30 ska jag hämta Elin o Emma hos dagmamman, ska sitta barnvakt, Elsa vela också vara med. Lite utomhusaktiviteter är aldrig fel. Brukar ju oftast aktiveras på annat vis jag :) Sååå, snöbollar och angelfuckers. Synd bara att ungarna är 5- , så kaffebjudning avslås!

Imorgon ska jag packa inför Dublin. Tror jag måste börja packa lite smått inför Kanada också.. blir ju borta tills nästa år.. är en del att dra med sig. Nu ska jag kila.

Vet ni vad de största partiet i Afrika heter? - Bananerna! Hahahah, kom på den helt själv!!!

Det är skönt att kramas!

Vad har hänt sen sist?

Märta och Lina har tvättat för första gången i tvättstugan. Slutade med att våra fina kläder hängdes upp i gardstängerna för att vi hade glömt att centrifigera.. eller va fan de nu heter. Aja, torrt vart det iallafall.. men tog väl en dag eller två .
Sen åkte jag  till Riksdagen med Jonas, Borg och en jävla massa andra. Säkerheten var ju värre än på Arlanda, taffs, rafs och kraffs, whiips så var jag inne. Fick en guidad tur , gick in i kammarn, ut från kammarn, fika på Neptunus "moderaternas ställe" . Så Tomas ´Tobés  kontor, fikade återigen sen åkte vi hem. Ska även länka till hans blogg senare, mycket intressant!

På torsdagen så kom Marre över. Vi köpte fina folknäsor och käka pizza till .... vad tror ni?? Nääää de menar ni inte, sa ni Sex and the City? Men hur kunna ni veta det? :)
Hon sov över, men så mycket sova blev de väl ändå inte? Stackars lilla fröken fräken. Fredagen! Jag sov ända till kl 13. Gick upp, sminkade mig. Kim kom, skjutsade ner mig på STAN och sen bar det av till Gävle där vi drack öl och gick på HB. Var nån turk där som försökte tvinga i mig hans grogg, undra va det var för speciellt med den? Vill inte ens veta.
Kvällen avslutades med Donken, sen kom Mats och hämtade mig. Tackar jag för! Bjussar karljäveln på pizza nån dag. Deal? :)  Sen så vakna jag 15.00 och åkte hem. Sitter nu hos mimmi o pippi, druckit kaffe och betalat räkningar. Om en vecka är jag full i Dublin. Satt ni vet.

Hej studd och pungkludd!


Vad är det som händer med Sandviken?

Efter ett väldigt långt avbrott från Sandviken så har man ju kommit tillbaks. Har ju varit anonym i nästan 1 år och för er som inte vet så har jag bott i Skutskär ett litet tag. Mitt livs största misstag och världens skämt till karl, eller karl? kan man ju inte riktigt kalla det heller. Pojk 14 bättre! Iallafall som tur är, så hade jag mina vänner som hjälpte mig och jag tog efter ett tag mitt pick o pack och drog. Tack o lov för det! Det lilla problemet var ju att jag var gravid. Men kändes faktiskt skönare att kunna ta hand om barnet själv än att han var delaktig i det. Han kunna ju inte ens ta hand om sig själv?
Iaf, ni vet ju vad som hände, har ju skrivit det tidigare i Bloggen, värsta dagen i mitt liv. Gör lika ont i dag som de gjorde Den Dagen. Efter ett tag tag så började jag ju ta del av Gävles och Sandvikens uteliv. Och förvånansvärt, det var skoj i Gävle? Jag som egentligen vill sitta på hemmafest, lira Eddie Meduza och dricka redigt med Brännvin, gillart? Kors i taket, men peppar peppar ! Däremot Sandviken? Men vad är det som händer? Tycker ni inte att det är patetiskt? Samma folk som stod vid bardisken när jag fyllde 18 år, står fortfarande kvar? Drar fortfarande sina raggningsrepliker, bor i samma lägenhet, har samma jobb kvar och inställningen, sist men definitivt inte minst, den är också kvar?
Hur har Sandviken kunnat blivit så dyster, så negativ och så fruktansvärd pinsam. Jag en gång var stolt över Sandviken. Med dess uteställen, shopping, cafeér och underbara vackra killarna. Det är så tråkigt att ni har blivit såna här. Jag kan räkna er på en hand, vilka, som jag kanske skulle kunna fundera på att dejta. 5 stycken?? Då är även Storvik inräknad? Hofors behöver jag inte nämna, för där finns de bara kukar som står rätt upp men vet inte riktigt vilken kropp de sitter på.
Vad är ni rädd för? Att bli gammal? Jesus, come on ! Visst, det är grymt roligt att leka av sig! Men Sandviken har blivit ett
paradis för incest folk och klamydia. Och jag nu, Märta Bergström skäms!!! Sen får ni fan ha andra åsikter också, men de skiter jag i !

Märta och Johanna på min 21 årsdag!

Williams hand och fotavtryck med mitt mamma-smycke i handen.

Den nyaste, Obey!

Jag har ju 5 st.. men visar dessa nu för dom är nyast. Och om 2 veckor ska jag gadda mig en gång till, innan jag åker till Kanada!

Hejdå!

Im inlove

God förmiddag!

Idag har jag ringt till kanadensiska ambassaden. Hur seriöst är inte det? Nu är ni nyfikna varför jag ringer dit? Eller hur? Men de tänker jag inte berätta... mohahah! Gick in och tittade på statistiken på bloggen och ser att det är fruktansvärt många som läser mitt fjant? Alrighty!

Mm, snart ska jag till barnmorskan också, haha ni undrar säkert varför?  Eller hur? Men de tänker jag inte berätta.


Aja, börsen går käpprätt åt helvete. Fattig som en kyrkråtta börjar jag bli.

Nu ska jag dricka kaffe! Fan va sur jag är idag.. anledningen kan jag faktiskt berätta.. och det är för att alla är så jävla fula!
NO SHIT SHERLOCK`????


I love you!

Hakan som 88:an brukar säga!

Auf Wiederhören

Nu ska jag försöka förklara


I onsdags så gick Lina och jag på Steeltown och lira biljard. Full som en kastrull vart vi båda två. Sjöberg kom och hjälpte oss o bli full också. Sen vart de utgång, på vad de nu heter. Bra gjort iaf, har aldrig kommit till krogen 1.45 nångång, vad fan höll jag på med?

Torsdagen var väl inge speciell, som jag kommer ihåg det iallafall. På fredagen åkte jag till Sandviken och handlade gogrejer till kalaset. Bland annat en massa vin!! Fick inte med allting hem så jag var tvungen att ringa efter Kim så han åkte från Storvik och hämtade mig på Hanséns! Hämtade upp Marre och på Prix.  Sen vart de korka upp. Drack vin och tittade på Sex and the City, Kim gjorde oss sällskap också. Lina kom efter ett tag och sen när kl slagit 12, så gratta dom mig. 21 för fan. Hualigen! Så i sängen låg vi och drack vin sen är ju jag så jävla nyfiken och hörde en bil komma strax efter två. Sa åt Lina att titta vilka det var. Haha, dom hon smygkika på såg henne och efter 1 minut så plinga det på dörren. Jag öppnade i t-shirt och stringtrosor och där står, Dennis, Billy, Lars och Robin. Har jag missat någon? Iaf, dom tog med sig spriten in till mig och vi börja med efterfesten. Haha inte klokt.

På lördagsmorgonen vakna jag av att Marre gav mig kaffe på sängen och sjöng litegranna! Sen stack vi till gymmet och när vi kom hem så hade Chris kommit dit och lagade en oerhört utsökt middag. Trött som 17 var han så han stack efter nån timme. Sen kom familjen och vi fikade och presentöppning började. Sen stack dom och Lina, Marre & jag börja dricka vin. Nör vi börjat blivit lite lulliga så kom Sjöberg också. Sen när vi blivit vääääääldigt lullig, då kommer hela pojkligan också. Samma karlar som kom natten innan + några flera. Full som kastrull, åkte buss in , gick på krogen och sen åkte jag hem idag. Bakfull och ont i hela kroppen. Farsdag är det idag så nu är jag uppe hos farsan och dricker kaffe. Nu ska jag gå. Kramkalas snart!


Ciao

Fre-Sön

På fredagen bar det av till huvudstaden. Korka upp redan kl 11 på bussen. haha, så det ska vara! Var framme vid rummet runt 15, men hade varit ett jävla sjå innan. Åker tunnelbana mitt i rusningstrafiken, skulle ni tittat så skulle ni skrattat. I promise! :) Gick till en Sushi-bar där Flamman beställde fel så hon fick 26 bitar. Ingen dålig meal de där! Sen stack vi till Arenan och titta på Shinedown och Disturbed. Vilken jäääävla fart det var. Grymt !!
Sen när vi kom hem så gick vi till en bar och lira biljard. Som vanligt så börjar lilla Märta dricka shots vid stängningsdags. Haha så jag och Chris vart bra jävla packad. Lägger ut lite bilder sen!



Lördagen var hård. Först vaknar vi bakfulla, sen ska vi ta oss till bussen.. för att sen åka hem! Ont som fan i benen hade jag, trodde på en kaffepaus att jag skulle bli handikappad, MEN THANK YOU GOD!! I SURVIVED!

Träffade Marre och Klara på 41:an och vi hoppa av vid kyrkan i Kungsgården, där min familj väntade. Tände ljus på Williams grav. åh va vackert det blev. Är så många som tänt ljus för dig, du är älskad min gull-pojk! Satt där i kyrkan på gudstjänst, det var jättefint! Verkligen!

Sen åkte vi hem, och jag bytte om till skoltjej! Drog iväg till Sandviken men innan åkte jag in på Billisten och stötte på en viss person.... ;)  Vid festen vart jag full. Haha Marres pök Fredde var utklädd till Nunna, och jag katolsk... vi passa fint ihop. In kommer Svante också, var typ ett halvår sen jag träffa han. Hur kul som helst! Sen Jimmy var där också, gammal flirt från gymnasiet. Snygg som vanligt.. jag hade det trevligt!
Taxi kom och vi stack in till Prinsan... där jag mötte dig igen. haha! Sprang på varandra massa gånger där. Sötnos!
Ja, iallafall... att vara utklädd till skolflicka skapar blickar iallafall. Alla pojkars dröm.. och det märktes! Bilder läggs upp sen. Nu ska jag försöka nyktra till.

Puss på er alla, nu är det jävlar i mig November!

RSS 2.0